GRATIS LEVERING I HELE DANMARK
PÅ ORDRER OVER 400 KR
BESTIL INDEN 16.00 PÅ ALLE HVERDAGE
SÅ SENDER VI SAMME DAG

AS SUSTAINABLE AS POSSIBLE 

Alle Produkterne hos River and Raven er udvalgt efter min vision om bæredygtig produktion af mode og livsstilsprodukter. Du vil derfor udelukkende finde produkter, der er certificeret eller lever op til kravene om bæredygtig produktion.

Det betyder at mærkerne, der er repræsenteret hos River and Raven, gør deres ypperste for at producere kvalitetsvarer af rene naturlige materialer og så vidt muligt økologiske. Der arbejdes for et rent produkt i alle led fra frø til høst og forarbejdning. Fra opsyning, indfarvning, vand og kemikalieforbrug til transport og indpakning.

Flere af mærkerne er certificerede af fx. GOTS, Oeko-Tex, Fair Trade og Made By.
Det betyder også, at der aldrig benyttes børnearbejdere og at arbejderne bliver betalt og behandlet efter gældende overenskomster.

Flere af mærkerne har desuden produktion i Europa, eller har startet projekter op i udviklingslande, hvor deres produktion er med til at skabe bedre vilkår for lokalbefolkningen.

Alle mærkerne lægger stor vægt på en tæt kontakt til deres leverandører, som ofte er små familieejede virksomheder.

Min vision med River and Raven er at gøre bæredygtighed til et naturligt valg, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet og design.

Der er mange måder at tænke bæredygtighed på og udtrykket ”As sustainable as possible” betyder, at der er et stykke vej at gå endnu. Mange flere brands kunne producere meget mere bæredygtigt, men med River and Raven har jeg samlet en vifte af mærker, der har bæredygtighed og social ansvarlighed som en naturlig integreret del af deres verdensbillede. Dermed er der taget endnu et skridt i den rigtige retning.

I 2016 modtog River and Raven en ELLE Style Award Pris i kategorien årets CSR virksomhed. Det er Danmarks største modepris og netop CSR prisen gives til en virksomhed, der har markeret sig for at gøre en forskel for bæredygtig udvikling i modebranchen. Prisen blev overrakt af skuespillerinde Beate Bille.

i 2017 blev River and Raven nomineret af AOK som "Byens Bedste" i kategorien Kvindemode. En nominering som vi er vældig stolte over og håber at kunne smykke os med vindertitlen af en anden god gang.

 

Regitze Bay,

Grundlægger af River and Raven


BESØG VORES FYSISKE BUTIK:
Store Kongensgade 116B, 1264 København K

Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag lukket
Onsdag 12.00-17.30
Torsdag 12.00-17.30
Fredag 12.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00
Søndag lukket

Byens bedste kvindemode nomineret 2016 River and Raven