GRATIS LEVERING I HELE DANMARK
PÅ ORDRER OVER 400 KR
BESTIL ALLEREDE I DAG
VI SENDER DIN PAKKE I MORGEN
Det er tid til ansigtsolie... men hvilken?

Stammer huden lidt for tiden?

De fleste kan mærke vejrskiftet med det samme i huden, som en stramhed eller som en udefinerbar irritation i huden. Det skyldes ikke kun forandringen i vejret udenfor men også det faktum, at vi forandrer vores indeklima, når det bliver koldere. Vi skruer nemlig op for de indendørs varmekilder. Radiatorvarme virker i sig selv udtørende på huden, men også de markante skift vi foretager i de kolde måneder, fra kulde til varme og omvendt, er stressende for huden.

Når vi bor her i norden, er det svært at gøre noget ved de klimatiske forhold, vi er underlagt, men det vi kan gøre noget ved, er hvordan vi nærer, fugter og beskytter vores hud under strabadserne.

Den perfekte ansigtspleje består altid, som minimum, af en effektiv rens, en neutraliserende toner, en forandringsskabende serum/olie og en fugtende og nærende ansigtscreme. 

I de kolde måneder giver det rigtig god mening, at indføre ansigtsolien efter serum som et ekstra step, der nærer og beskytter.

Der findes et gyldent hav af ansigtsolier på markedet efterhånden og det er virkelig et produkt som vi har taget til os og eeelsker at forkæle vores hud med.

Men hvilken ansigtsolie skal man egentlig vælge?

Altså, de bedste vinter-olier er olier, der indeholder masser af Vitamin A og E, som virker regenererende og booster cellefornyelsen. Olien skal også være pakket med essentielle fedtsyrer, der er super nærende og blødgørende, samt indeholde masser af Antioxidanter der beskytter mod de frie radikaler og så må den også gerne være lidt federe, end man ønsker sig i varmere temperaturer.

Kvaliteten af din ansigtsolie er selvsagt super vigtig. Se efter olier der indeholder ingredienser du kan forstå, altså rene planteråvarer. Gå efter vildthøstede og økologiske olier og helst koldpressede. Tjek mængden af base-olien, hvis du vil være sikker på at få det du betaler for. Der er ingen grund til at betale en formue for produkter, hvor størstedelen er en billig baseolie.

Her er vores favoritolier til de kolde måneder:

September 21, 2017 by Regitze Bay
Tags: Hudpleje