GRATIS LEVERING I HELE DANMARK
PÅ ORDRER OVER 400 KR
BESTIL I DAG INDEN 16.00
VI SENDER DIN PAKKE I MORGEN
BKR Drikkeflaske forhandler River and Raven

Man skulle tro det var løgn!

Men jeg har lavet en test der er meget afslørende. Altså, jeg sidder ca. 5 skridt fra en vandhane og alligevel får jeg ikke drukket ét eneste glas vand i løbet af dagen.

Jeg ved jo godt, at det er super vigtigt for mit eget velbefindende, de vitale organer, huden og alt det der ( jeg er HELT med på det). Alligevel får jeg det ikke gjort.

Nå, men jeg tænkte, at jeg ville teste bkr vandflaskerne, for pigerne der laver flaskerne lover, at den uimodstålige bkr vandflaske vil få mig til at drikke mere vand. Man skal jo tage den slags snak med et gran salt, men jeg er jo vild med vandflaskerne fra bkr. Altså, hvis man skal have en vandflaske skal det da være den. Den er jo lavt af glas så jeg undgår kemi, den har et labert design og den er praktisk. ( bkr vandflasker kan faktisk gå i opvaskemaskinen).

Så jeg fylder min bkr vandflaske med vand en morgen og stiller den på skrivebordet foran computeren. (Det ser rigtig pænt ud, der mangler bare en blomst for, at vi er ude i et Instagram motiv).

Magien indtræffer allerede en time senere, hvor jeg til min egen overraskelse opdager, at jeg har indtaget hele flaskens indhold, uden at skænke det en tanke.

Alvorligt talt, det er jo den bedste overspringshandling i verden!

Jeg synes selv, at bkr vandflasken "little"  i 500 ml. er den bedste at have med på arbejdet eller på tur. Men jeg har faktisk fundet ud af at den lille bkr drikkeflaske "teeny" på bare 250 ml. er ret perfekt til andet end børn. Den er super lækker, at have med til alle mulige typer af "soft-sport", altså yoga og pilates fx. hvor du egentlig ikke skal drikke en hel masse under timen, bare sippe lidt, men virkelig trænger til en tår ved afslutningen.

That´s my bkr story!

September 15, 2017 by Regitze Bay
Tags: Favoritter