RMS Beauty

(22 produkter)

RMS Beauty er grundlagt af den amerikanske make up artist Rose-Marie Swift, der har arbejdet i årtier for modebranchen på magaziner som Vogue, Elle, I.D. og Selfservice. Hendes portfolie indeholder verdens mest feterede skønheder som Giselle Bunchen, Sophia coppola og Milla Jojovich. Jeg er ekstatisk over endelig at kunne tilbyde økologiske make up produkter der præsterer fuldt på højde med de konventionelle mærker -blot uden bivirkninger

RMS Beauty er grundlagt af Rose Marie Swift, som er professionel make up artist for nogle af  verdens største magaziner.
Historien om RMS Beauty startede faktisk da Rose Marie blev syg og efter flere undersøgelser endelig fandt frem til, at hendes tilstand skyldes ophobninger af kemi fra de skønhedsprodukter hun havde været flittig bruger af siden hun var helt ung.
Skønhedsprodukter, millioner af vi kvinder bruger hver eneste dag for at fremhæve vores bedste træk og skjule vores mindre heldige.
Ironien var til at tage og føle på, og drømmen om RMS Beauty var født.
En drøm, der blev til visionen om ægte skønhedsprodukter.
Make Up uden skadelige stoffer.
Make Up der virker plejende for huden og ikke irriterer eller udtørrer.
Make Up der er er baseret udelukkende på naturlige ingredienser.
Make Up der er fuld af økologiske ingredienser og samtidig giver os det look vi ønsker; et naturligt look der får os til at stråle.
RMS Beauty blev født og har på rekordtid fået en skare af faste følgere. Modellerne elsker de rene produkter og de professionelle make up artister elsker at arbejde med RMS Beauty fordi produkterne blender nemt ind i huden, giver et naturligt glow og kan bygges op fra et helt naturligt ”non make up look” til et intenst og dramatisk look.
RMS Beauty har allerede flere bestseller produkter og det største hit er uden tvivl Living Luminizer. Et produkt der reflekterer lyset helt magisk så din hud får shine.  Ingen glimmer -bare lækker shine. Sommerens favorit er Buriti Bronzer der giver det perfekte sunkissed look og en everyday favorit er den klassiske Lip2cheek i farven Modest der er en hurtig opfrisker på en mandag morgen.
Et andet musthave produkt er Un Cover Up foundation og concealer i ét, der er super let i konsistensen, nem at bruge og giver en naturlig ensartet og strålende hud.
Produkterne er super nemme at bruge og deres høje indhold af naturlige pigmenter gør dem drøje i brug.
RMS Beauty er blevet kaldt rawfood make up og har i den grad sat nye standarter for økologisk make up. Jeg er fan!