Mason Pearson

(10 produkter)

Mason Pearson hårbørsten har opnået kult status og det er ikke uden grund. Den særligt udviklede gummipude som de naturlige vildsvinehår er fæstnet i følger hovedbunden og giver stimulerende massage der ikke bare føles fuldstændig fantastisk men samtidig har stimulerende effekt på hårproduktionen. En Mason Pearson hårbørste giver et sundere og mere glansfyldt hår helt naturligt.

Mason Pearson børster er ikke bare hårbørster, som reder håret ud.
Mason Pearson laver en børste som rent faktisk giver dig et smukkere og sundere hår
med naturlig glans og fylde.
Det tog Hr. Mason Pearson mere end 50 år at udvikle og raffinere hårbørsten til perfektion.
Fra de professionelle hår-guruer forlyder det at 100 tag med Mason Pearson børsten hver dag, giver et fantastisk hår.
Det lyder måske lidt som en spøg, men den er faktisk go´ nok.
Hemmeligheden er, at Mason Pearson hårbørsten er lavet med naturlige vildsvinehår, der fordeler det naturlige olie fra hovedbunden fra hårrod til hårspids.
Det giver håret en fantastisk naturlig glans.
Det gør desuden, at dit hår ikke ser fedtet ud og så giver det håret fylde. Resultatet er et sundt og stærkt hår.
En anden og helt unik egenskab ved Mason Pearsons børster, er den specialudviklede gummipude, som vildsvinehårene sidder i. Gummipuden er udviklet så børstens hår følger din hovedform og masserer hovedbunden i dybden, hvilket stimulerer boldcirkulationen og øger hårproduktionen.
I mere end 100 år har Mason Person familien håndlavet deres luksus hårbørster i England på deres egen fabrik og med tiden har der samlet sig en stor skare af fans, såvel professionelle, som ganske almindelige livsnydere, hårenthusiaster, it-girls og alt derimellem, der hylder Mason Pearson børsten for dens helt særlige egenskaber.

Mason Pearson børsten er verdens bedste hårbørste.