Less is More

(43 produkter)

Less is More by Brandhuber & Trummer forener bæredygtighed, æstetik og luksus på bedste vis. Serien fokuserer ikke blot på at være fri for kemi, men er også proppet med virksomme naturlige ingredienser der virker aktivt på både hår og hovedbund uden kedelige bivirkninger. Alle ingredienser er sourcet så tæt på produktionen som muligt og er 100% naturlige og vegetabilske. Less is More bruger desuden biodynamiske, økologiske og Fair Trade ingredienser. Produkterne er certificeret af Bio Austria

Less is More by brandhuber & trummer er en økologisk hårplejeserie, skabt af Hannes Trummer og biokemiker (PHD) Doris Brandhuber i 2005.

Serien fra Less is More indeholder både økologisk hårshampoo, balsam og masser af økologiske stylingsprodukter.
Less is More har også lavet den absolut luksuriøse økologiske hårolie, baseret på økologisk rosenolie.

Trummer åbnede en lille salon i Wien baseret på sine intensive studier af Feldenkrais metoden (bevidsthed igennem bevægelse og udvikling) og lysten til et ukompliceret og minimalistisk sted, hvor kunden og frisørens færdigheder var i centrum.
Udviklingen af hårpleje serien startede da han mødte Doris Brandhuber, som lige havde afsluttet sin phd med speciale i biomemetik (udvikling af systemer med naturen som model).

Med Trummers ideer og Brandhubers viden var der et godt grundlag for, at udvikle en serie baseret på naturlige økologiske og rene ingredienser.
Arbejdet startede i den lille salon, hvor Brandhuber havde et lille laboratorium.
Alle produkter er fra starten blevet testet direkte på kunderne.
Produkterne bliver i dag lavet og håndpåfyldt i et lille moderne laboratorium i udkanten af Wien, under de strengeste miljø hensyn.

Serien forener bæredygtighed, æstetik og luksus, på bedste vis, med sin elegante emballage, økologiske ingredienser af højeste kvalitet og den luksuriøse oplevelse i brug.

I denne serie er der ikke kun fokus på, hvad produkterne ikke indeholder, men i allerhøjeste grad på hvilke virksomme ingredienser der rent faktisk er i produkterne.
Og  optimal udnyttelse af det faktum at naturlige ingredienser kan give samme, men sundere, smukke hår som almindelig hårpleje.

Alle ingredienser er sourcet så tæt på produktionen som muligt og alle essentielle olier er økologiske, hvilket er usædvanligt selv for certificerede produkter.