A.T.P. Atelier

(10 produkter)

A.T.P.  Atelier,  er vel nok et navn der rammer hovedet på sømmet som man siger.
A.T.P sko er så klassiske, at du ikke bliver træt af dem og samtidig så tilpas meget ”tomorrow” at det bare kribler for at få fingrene i dem.

Deres design er skåret over filosofien less is more og tager udgangspunkt i det formidable håndværk og de bedste materialer.
Derfor får du fuld valuta for kronerne når du køber sæsonens sko eller støvler for de holder sæson efter sæson både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt.

A.T.P. laver en ankelstøvle der går igen hver sæson i forskellige materialer som fx ponyskind eller ruskind. De laver en loafer der er lige til at stikke fødderne i hele foråret og sommeren med.
De laver deres helt særlige klassiske A.T.P. lædersandaler i forskellige udgaver og de fortsætter med at udvide deres skønne kollektioner hvert år.

Deres fans tæller bla. den svenske modeblogger Elin Kling og deres designs er blevet fremhævet både magaziner som Elle og på utallige modebloggeres ønskelister.

Fik jeg nævnt at A.T.P. sko og støvler er håndlavet i Italien, at de er vegetabilsk indfarvet for at skåne miljøet og at de føles fantastiske på foden?