As sustainable as possible

Alle Produkterne hos River and Raven er udvalgt efter min vision om bæredygtig produktion af mode og livsstilsprodukter. Du vil derfor udelukkende finde produkter, der er certificeret eller lever op til kravene om bæredygtig produktion.

Det betyder at mærkerne, der er repræsenteret hos River and Raven, gør deres ypperste for at producere kvalitetsvarer af rene naturlige materialer og så vidt muligt økologiske. Der arbejdes for et rent produkt i alle led fra frø til høst og forarbejdning. Fra opsyning, indfarvning, vand og kemikalieforbrug til transport og indpakning. 

Flere af mærkerne er certificerede af fx. GOTS, Oeko-Tex, Fair Trade og Made By.

Det betyder også, at der aldrig benyttes børnearbejdere og at arbejderne bliver betalt og behandlet efter gældende overenskomster.

Flere af mærkerne har desuden produktion i Europa, eller har startet projekter op i udviklingslande, hvor deres produktion er med til at skabe bedre vilkår for lokalbefolkningen. 

Alle mærkerne lægger stor vægt på en tæt kontakt til deres leverandører, som ofte er små familieejede virksomheder. 

Min vision med River and Raven er at gøre bæredygtighed til et naturligt valg, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet og design.

Der er mange måder at tænke bæredygtighed på og udtrykket ”As sustainable as possible” betyder, at der er et stykke vej at gå endnu. Mange flere brands kunne producere meget mere bæredygtigt, men med River and Raven har jeg samlet en vifte af mærker, der har bæredygtighed og social ansvarlighed som en naturlig integreret del af deres verdensbillede. Dermed er der taget endnu et skridt i den rigtige retning.

BESØG VORES FYSISKE BUTIK:

Store Kongensgade 116B, 1264 København K

Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag lukket
Onsdag 12.00-17.30
Torsdag 12.00-17.30
Fredag 12.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00
Søndag lukket


Regitze Bay