Age Reclaiming

(11 produkter)

Med Age Reclaim serien Nutri-Define har Jurlique taget et nyt step for naturlig anti-age hudpleje. Serien er formuleret med basis i den nyeste forskning indenfor naturlige ingredienser med bevist effekt samt det patenterede liposome system der leverer de potente ingredienser dybt ned i huden. Resultatet er en synlig forbedring af linjer, pigmentering og elasticitet.

Jurlique har med deres anti-age serie Nutri-Define taget et stort skridt på op på beauty-scenen til nogle af de mest avancerede beauty-brands vi kender på det konventionelle marked.

Det var da også netop dét der var planen, da Jurlique besluttede sig for at udvikle en ny serie der skulle kunne præstere dokumenterede resultater på fuld højde med konventionelle mærker, men uden at gå på kompromis med Jurliques DNA, nemlig de naturlige ingredienser og deres forbindelse til naturen.

Serien er deres til dato mest avancerede og er formuleret med 5 potente planteudtræk, der har dokumenteret anti-age effekt, som ”stammen” i serien. Effektiv hudpleje handler dog ikke kun om potente ingredienser, men i høj grad også om hvordan de bedst leveres til huden, der hvor de gør nytte. Til det har man brug for et effektivt transportsystem og Jurligue har netop til denne serie udviklet et naturligt udvundet liposome, der er i stand til at levere de aktive ingredienser til huden dér hvor de er nødvendige, for at bekæmpe de synlige alderstegn på hudens overflade.
Den nye teknik hedder Biosome5 og er et super effektivt middel til forbedring af de klassiske tegn på aldring;
Fugt-tab, tab af elasticitet og spændstighed, pigmentforandringer, linjer og rynker.

De 5 nøgleingredienser i Nutri-Define serien er Cochlearia Armoracia (peberrod) ekstrakt med super antioxidante egenskaber og evnen til at forbedre hudens fasthed og elasticitet.
Morus Alba (Morbær) ekstrakt der virker mod pigmentforandringer og er spækket med antioxidanter der beskytter mod de frie radikaler.
Rosmarinus officinalis (Rosmarin) ekstrakt der virker stimulerende på huden.
Menta Piperita (peppermynte) ekstrakt der har en lang karriere inden for medicinsk brug og er kendt for at kurere stress, depression og almindelig udmattethed. Den virker stimulerende, giver ensartet pigmentering og virker revitaliserende.
Derforuden indeholder seriens produkter naturligvis en række af luksuriøse og plejende ingredienser, der alle arbejder sammen om at forbedre huden.
Som nogle få kan nævnes Squalene, en vældig hypet beauty-ingrediens, der er elsket for dens evne til at forhindre hudens fugt-tab og forbedre elasticiteten.
Glykogen, der er udvundet fra perlemuslinger og fungerer som en essentiel kilde til næring og fugt for hudens celler på samme måde som hyaluronsyre, en anden beauty-ingrediens der er på alles læber.

Produkterne er formuleret så de spiller sammen og understøtter hinanden.
De giver et synligt resultat og vil forbedre hudens elasticitet, fugtbalance, pigmentering og synligheden af rynker.
Resultatet er en revitaliseret, strålende hud der er synligt fastere, mere spændstig og ungdommelig.